Søk om forbrukslån

Søk om forbrukslån via internett

Et forbrukslån er en type lån hvor man får låne en valgfri sum med penger som kan brukes til akkurat det man ønsker seg. Det spiller ingen rolle om det er for å fikse bilen, kjøpe ny sofa eller ta en seg lang og deilig sydentur, for valget er helt og holdent opp til den personen som låner pengene.

Man trenger heller ikke å sette noen eiendeler i salgspant når man tar et forbrukslån, og istedenfor å bruke tvangssalg for å dekke inn gjeld bruker de purringer og inkasso.

Det er mulig å låne så lite som rundt en tusenlapp, og så mye som mange hundretusener med et forbrukslån, men store lån krever selvfølgelig at søkeren har en god og ryddig økonomi. Man får velge nedbetalingstid på lånet selv, men den må selvfølgelig være realistisk i forhold til summen man låner. Noen vil gjerne kvitte seg med lånet så fort som mulig, mens andre vil betale en liten sum hver måned i lang tid, så her er det bare å velge ettersom hva man foretrekker.

Rentene på forbrukslån er noe høyere enn rentene på boliglån eller billån, men det er å forvente av alle typer lån uten sikkerhet. Den nominelle renta kan være på alt mellom 7 % og 25 %, avhengig av personlig økonomi, summen man låner, og hvilken låneaktør man låner fra.

Det er faktisk mye penger å spare på å velge riktig låneaktør, så det lønner seg uten tvil å sjekke opp flere alternativer og velge den rimeligste. Dersom man skal låne litt mer enn bare noen få tusenlapper blir det faktisk snakk om mange hundre, eller kanskje flere tusen, kroner spart årlig, bare ved å låne pengene fra den billigste låneaktøren fremfor en av de dyreste.

Søk om forbrukslån over internett

Søk om forbrukslånSøk om forbrukslån over internett, så sparer du deg for både tid og stress. Det er både enkelt og helt trygt, og går veldig mye raskere enn å gå ned i banken. Det hele begynner med at man finner frem til nettsidene til den låneaktøren man ønsker å søke lån hos, og finner frem til et låneskjema der. Dette er et skjema som må fylles ut, og er veldig likt er skjema man må fylle ut i banken også. Det tar som regel ikke lang tid, og er ute etter personalia, økonomidetaljer og informasjon om lånet du kunne tenke deg.

Når lånesøknaden er fylt ut må man bruke BankID for å signere den, og dette erstatter den gamle metoden hvor man måtte printe ut, signere og sende papirer i posten. BankID er det samme systemet som man bruker når man betaler i en nettbutikk, og er veldig sikkert.

Etter at søknaden er sendt inn må man vente på svar. Noen låneaktører har systemer som automatisk går gjennom søknader og sender svar tilbake til søkeren, men de fleste gjennomgår dem manuelt. Det kan dermed ta alt fra noen få sekunder til flere dager før man får svar, så ha litt tålmodighet på dette punktet.

Til slutt får man vite om søknaden faktisk blir innvilget, og dersom den blir det er det bare å smøre seg med enda litt mer tålmodighet, for nå tar det et par dager til før pengene faktisk kommer inn på kontoen din. Gratulerer med lån.