SMS lån på dagen

Ta et SMS lån på dagen

Det finnes mange forskjellige situasjoner hvor det hadde vært veldig kjekt med litt ekstra penger. Hva skal man gjøre om man rett og slett trenger noen tusen kroner, men ikke har noen måte å skaffe det på? I slike situasjoner kan smålån være geniale, som et SMS lån. Med et SMS lån på dagen trenger du ikke mer enn telefonen for å søke om lån, og svar på søknaden får du med det samme.

Et SMS lån på dagen lar deg typisk låne fra 500kr til så mye som 5 000kr. Det er altså ikke snakk om store lån, men heller smålån for dem som trenger litt ekstra penger en måned. Nedbetalingstiden på slike SMS lån er heller ikke all verdens lange, og som regel ligger de på mellom én og tre måneder.

Selve renta på SMS lån er litt høyere enn vanlige forbrukslån, men det er helt vanlig med små summer. Det er jo slik at lånselskapet vil tjene litt penger de også, og renta må være som den er for at de skal ha mulighet til å få noe igjen for det. Man må også huske på at renta nesten alltid oppgis per anno, altså for ett år. Når man betaler tilbake på under ett år blir jo renta helt annerledes enn den vises på priseksemplene, så ikke la deg skremme av disse tallene.

Slik kan du ta et SMS lån på dagen

SMS lån på dagenDet er kjempeenkelt å ta et SMS lån på dagen, og som navnet tilsier kan du enkelt sende en SMS til lånefirmaet, eller bruke mobilen for å sende søknaden via nettsidene deres. De fleste firmaene som tilbyr SMS lån har det ekstremt enkelt, og ofte trenger du å skrive noe á la «personnummer lånsum kontonummer» og sende det. Etter noen sekunder får du automatisk svar på søknaden, og så er prosessen med å overføre pengene til kontoen din i gang.

De fleste SMS lån trenger ikke å ta en kredittsjekk eller lignende, noe som betyr at det går ekstremt fort sammenlignet med forbrukslån. Det betyr også at det er mulig å ta en SMS lån selv om du ikke har veldige store inntekter. Det er derfor ekstra viktig å være helt sikker på at man har råd til å betale tilbake lånet, for det blir fort veldig dyrt å henge etter på tilbakebetalingen. Lån derfor aldri mer enn du er helt sikker på at du klarer å betale tilbake, så blir det ikke noe problem å ta et SMS lån på dagen.

Fordeler med SMS lån på dagen

Det er flere fordeler med å ta et SMS lån på dagen fremfor andre lån, og den største fordelen er hvor enkelt det hele er. Istedenfor å måtte fylle ut en lang søknad kan du enkelt sende en SMS. Det tar ikke lenger enn ti sekunder, så er søknaden sendt! De fleste er også egnet for å få et SMS lån, i motsetning til forbrukslån hvor de ofte sjekker inntekter og betalingsevne veldig nøye.

Som vi skrev ovenfor er det ikke de store summene man får låne av SMS lån, og lånet passer best for å betale uforutsette utgifter og lignende. Det kan jo være at strømregninga ble mye dyrere enn man regnet med, eller at man får baksmell på skatten. Lånet gir i alle fall litt fleksibilitet, så har man et par ekstra måneder på å betale pengene.