Små lån på minuttet

Alle voksne kan ta små lån på minuttet

Det er kjedelig å befinne seg i situasjoner hvor man ikke har råd til å betale regninger eller andre utgifter som faktisk bare må betales, og ofte blir det svindyrt å velge å utsette betalingen. I flere slike situasjoner kan små lån på minuttet hjelpe med å løse opp i problemet med det samme, så deler man tilbakebetalingen av smålånet på flere måneder, slik at man får litt tid til å skaffe seg pengene man trenger.

Når man låner små lån på minuttet får man et lite forbrukslån. Dette har både fordeler og ulemper i forhold til andre lån, men så lenge man skal låne penger til forbruk er det dette lånet som gjelder. Med et forbrukslån trenger man nemlig ikke å sette noen eiendeler i salgspant når man tar opp lånet, noe som gjør det enklere, raskere og ikke minst mye tryggere å ta opp. Istedenfor å kreve at man skal selge huset eller bilen for å dekke gjelden, må låneaktøren kreve inn pengene sine via purringer, inkasso eller i verste fall via rettsaker og tvangstrekk av lønninger. Dette er jo ikke akkurat bra, men mye bedre enn å miste boligen sin.

En annen fordel med å ta opp et forbrukslån er at man står helt fritt til å bruke pengene til hva man vil. Det spiller ingen rolle for låneaktøren om pengene brukes til en sydentur, på spill og moro, eller til å betale andre regninger. De kommer verken til å spørre om, eller interessere seg for hva pengene skal brukes til, så det er helt opp til hver enkelt. Man kan dessuten dele opp pengene, og bruke halvparten av summen på shopping, og den andre halvparten på regninger. Valget er ditt!

Slik søker du om små lån på minuttet

Små lån på minuttetNår man skal ha små lån på minuttet er det uten tvil både enkleste og raskest å søke om lånet over internett. Da slipper man å avtale et møte i banken, i tillegg til at man får anledning til å gå over de forskjellige tilbudene i fred og ro. Det tar også mye kortere tid, og faktisk trenger det ikke å ta mer enn ti—femten minutter før du har et aktivt lån!

Det første man må gjøre er å finne en låneaktør som låner ut små lån på minuttet. Det man bør se etter er aktører som har automatisk gjennomgang av lånesøknadene. Dette er fordi de da får muligheten til å la en datamaskin gå over søknaden din og avgjøre hvorvidt du er egnet for lånet. Dersom den regner ut at du er egnet, får du et lånetilbud helt uten at du må vente på at noen manuelt skal gå over søknaden! Raskere blir det faktisk ikke.

Ofte kan det være slik at aktører som spesialiserer seg på små, raske lån kan være et par hakk dyrere enn andre låneaktører. Dette er fordi de fokuserer på folk som ikke har tid til et vanlig lån, og kan ta seg betalt for dette. Dersom man har litt ekstra tid vil det derfor veldig ofte lønne seg å sjekke over flere låneaktører og finne frem til dem som har de beste og billigste tilbudene.

Selve lånesøknaden er både rask og enkel, og man trenger bare å fylle inn personalia, informasjon om økonomien sin, og hvor mye man har lyst til å låne. Det hele sendes inn elektronisk, også får man som regel inn pegene på kontoen sin i løpet av tre-fire dagers tid.