Lån på timen uten sikkerhet

Lån på timen uten sikkerhet

I 2014 er det ingen sak å skaffe seg penger på bare noen få minutter, selv om man ikke har venner eller familie som ønsker å låne deg disse pengene. Man kan nemlig få et lån på timen uten sikkerhet bare ved å sende inn en kortfattet søknad, og deretter lene seg tilbake i sofaen mens man venter på at pengene skal ramle inn på konto. Slike lån kalles ofte for smålån, mikrolån eller SMS-lån, men gir deg ikke tilgang til de riktig store summene.

Man kan for eksempel låne maks 5000 kroner hos Folkia, noe som er en ganske beskjeden sum for et lån på timen uten sikkerhet. Men ettersom man trenger pengene kjapt, og ikke kan stille noe som sikkerhet, så er det vanskelig å forvente mer. Disse bankene utfører heller ikke kredittsjekker av de som søker, slik at du enkelt kan søke om et slikt lån selv om du kanskje har noen betalingsanmerkninger fra før.

Hvordan få lån på timen uten sikkerhet?

Lån på timen uten sikkerhetDet er svært enkelt. Alt du behøver å gjøre er å sende inn en kort søknad, der du fyller inn dine personlige data. Hos noen må du også oppgi inntekten din. Hvis du søker via tekstmelding, så vil instruksjoner følge der. Du må uansett bekrefte identiteten din, noe som vanligvis gjøres via BankID-teknologien. Dermed slipper du å vente på at noen gjeldsbrev skal dukke opp i postkassa, noe som ofte tar alt for lang tid, og et lån på timen uten sikkerhet er faktisk realistisk.

Akkurat hvor lang tid det tar før du får pengene på konto, vil variere fra sak til sak, men i de fleste tilfellene er det snakk om maksimalt et par timer. Søknaden blir som regel godkjent umiddelbart, men det tar som kjent litt tid å utføre en transaksjon. Søk deg gjerne opp på nettet om hvem som tilbyr lån på timen uten sikkerhet, så kan du sammenligne de ulike bankene og finne den som garanterer deg best leveringstid.

Det er heller ingen kompliserte krav for å søke om slike lån. Aldersgrensen er som regel 18 år, men for de lånene med høyere summer kan den fort stige til 20 år. Inntekten din vil i de fleste tilfellene ikke være avgjørende, ettersom lånesummene det er snakk om er såpass små. I tillegg vil et lån på timen uten sikkerhet ikke utføre en kredittsjekk av dine bakgrunnsopplysninger, slik at dette er et lån man kan få selv om man har misligholdt tidligere avtaler med andre banker og kreditorer.