Lån nå

Ta et lån nå, så har du pengene om noen få dager

Visste du at det er enkelt å ta et lån nå, også har du pengene klare på konto om bare noen få dager? Det er faktisk helt sant, for med dagens teknologi og internett er det ingenting i veien for å søke om lån på få minutter, så begynner prosessen med å overføre pengene til kontoen din allerede samme dag.

Når man tar et forbrukslån får man et lite til middels stort lån hvor man får bruke pengene til akkurat det man vil. Låneaktøren vil verken spørre eller bry seg om hva pengene skal gå til, for alt de er interesserte i er at du skal klare å betale dem tilbake. Det er dermed mulighet til å bruke pengene på regninger, sydenturer, mat eller til og med nye hvitevarer.

Med et forbrukslån får man dessuten låne penger helt uten sikkerhet. Det betyr at man slipper å sette verken bolig, bil eller båt i salgspant hos låneaktøren, og kan dermed ikke risikere at de foretar et tvangssalg av dette for å dekke eventuell ubetalt gjeld. Dette er noe de fleste setter stor pris på, men det er klart at det er en ulempe for låneaktøren, som må nødt til å ha høyere rente for å gjøre opp for den økte risikoen.

Et forbrukslån har gjerne en nominell rente på alt mellom 7 % og 20 %, og det avhenger først og fremst av hvor stort lån det er snakk om, og hvor billig låneaktøren er. Summene man får låne kan være alt mellom et par tusenlapper og oppimot en halv million, men avhenger stort av hvor god betalingsevne søkeren har. En person med en helt gjennomsnittlig årslønn kan se veldig langt etter et forbrukslån på en halv million!

Det er enkelt å ta lån nå

Lån nåDet har aldri vært enklere å ta et lån nå, og det eneste man trenger å gjøre er å finne frem til nettsidene til en låneaktør. Der finner man et låneskjema som må fylles ut, og dette tar stort sett bare noen få minutter. Det man trenger er informasjon om økonomien sin, informasjon om lånet man ønsker seg, og alt av personalia.

Mot slutten av lånesøknaden trenger man å bruke BankID for å signere søknaden, og dette gjør man på samme måte som når man logger inn i nettbanken eller betaler noe i en norsk nettbutikk. Dette sparer deg for mye tid, for alternativet er å printe ut, signere og sende en rekke papirer i posten.

Etter at lånesøknaden er sendt må man bare vente på svar. Dette kan ta alt fra noen få timer til flere dager, med unntak av låneaktører som har automatisk gjennomgang og svar av søknadene. Disse får en datamaskin til å gå over alle tallene, og kan dermed fortelle om du får innvilget lånesøknaden med det samme. Da får man også opp et konkret lånetilbud som forteller nøyaktig informasjon om lånet, som hva den endelige renta blir, hvor lang nedbetalingstid man får, samt informasjon om kontonummer og forfallsdatoer man skal bruke når man betaler tilbake lånet.