Lån i dag

Lån i dag

Behøver du penger umiddelbart, og helst uten å betale for mye for det? I denne artikkelen skal vi forklare deg hvordan du kan få et lån i dag, uten at det må koste deg skjorta i rente- og gebyrkostnader.

Det som er fint med forbrukslån er at du kan bruke pengene på nøyaktig hva du vil, enten det er snakk om den årlige jordomseilingen eller oppussing av loftstua. Uansett hvorfor du trenger pengene, så er det faktisk mulig å få et lån i dag uten at det er noen spesielt komplisert prosess for deg som søker.

Slik får du lån i dag

Lån i dagMange tror at man fortsatt må ta turen bort til den lokale sparebanken for å låne penger, men da har man dessverre ikke hengt med i utviklingen. Nå skjer det meste på nettet, også utlån av penger. Derfor er alt du behøver å gjøre for å få et lån i dag, å navigere deg til en nettbank og slenge inn dine personlige detaljer. Takket være de moderne systemene, så kan du få svar på søknaden din i løpet av sekunder. Dine data blir nemlig sjekket opp mot det som ligger lagret hos Skatteetaten, så på den måten kan banken avgjøre om du har høy nok inntekt eller ei for å låne penger hos dem.

Det er med andre ord ikke noe problem å få et lån i dag. Så lenge man oppfyller inntektskravene, som ligger på 200 000 kroner hos mange banker, og er over en viss aldersgrense, så får man som regel låne. Det de fleste heller burde tenke på er dermed: Trenger jeg et lån i dag? Når lånene er så lett tilgjengelige, blir det svært fristende å bare slenge inn en søknad. Men slike lån trenger mye bearbeidelse, som at man setter seg opp et budsjett og gjør en vurdering av sin personlige økonomi for å se om man egentlig tåler dette lånet.

Mange gode lån i dag

Selv om vi innledningsvis her beskriver det som veldig enkelt å få lån i dag, så er det nødvendigvis ikke slik for alle. Hvis man har betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot seg, så vil de fleste bankene avfeie deg glatt. Man kan allikevel låne penger, men da er det kun snakk om små summer som 5000 kroner. Disse smålånene utfører ikke kredittsjekk av deg, så her kan man låne penger og få de utbetalt samme dagen. Dette er også et perfekt alternativ for deg som må ha lån i dag!

Videre vil vi påpeke hvor viktig det er å sammenligne de forskjellige tilbyderne, selv om man er ivrig på å få et lån i dag. Den effektive renten kan være så lav som 14 prosent hos de beste bankene, og så høy som 25 prosent hos de dårligste. Dermed vil det være viktig å bruke god tid på research i forkant av lånet, for det vil være surt for de fleste når man etterpå innser hvor mye ekstra man må ut med i rentekostnader.