Lån 18 år

Lån 18 år

Er du mellom 18 og 20 år gammel, så tro ikke at det ikke finnes muligheter for deg også, det er gjort flere tiltak for at det skal være muligt å få et lån selvom man er ung og kanskje ikke har en så bra økonomi som det man får senere i livet.

De fleste lån kan nemlig finnes hos flere online finansieringsselskaper, det er bare ikke alle sammen som tilbyr lånene til ungdommer, men noen gjør og da er det værd å undersøke hvilke muligheter de kan tilby deg.

Lån 20 år er en kategori for ungdommer over 20, og lån 18 år er en gruppe for de mellem 18 og 20 år, vi har her undersøkt de beste lån for de mellem 18 og 20 år.

Hvilke forskjellige låne muligheter er det for en med min alder? (lån for 20 år og lån for 18 år)

Sålenge du er over 18 år så er det noen finansieringsselskaper som godt kan tilby deg et lån, de kan dog noen ganger være lidt mere krevende på hvilke forhold de kanskje krever dokumentert, dette skyldes at kanskje ser en litt større risiko hos ungdommer og derfor prøver å ta høyde for dette.

De lån for ungdom som noen finansieringsselskaper tilbyr er som oftest et microlån eller et forbrukslån, et microlån er et mindre lån som ofte varierer mellem 500,- og 5.000,- kr. Du har veldig ofte mulighet for å låne pengene i 30 dager før du må betale tilbake låne, et annet lån som også kan være henrettet mot ungdom er et forbrukslån på dagen, dette er et lån som du typisk kan ta hvis du står og trenger å låne litt mere, kanskje for å ta en liten reise til syden eller fordi du trenger å kjøpe ny bruktbil eller moped, forskjellen i tilbakebetalingen på dette lånet er at du kan betale tilbake over litt lengere tid med en månedlig betaling.

Lån for ungdom – Hvor mye må dette koste meg da?

Disse to forskjellige lånene har ofte litt forskjellig priser, men dette skyldes også at microlånet er et mindre lån som du kun låner i 30 dager og et forbrukslån tar litt lengere tid å betale tilbake på på grunn av at du kun betaler en del av lånet tilbake hver måned, dette kan altså derfor også koste deg litt mere i renter, men på lengere sikt så kan det være et mere profitabelt lån fordi renter kan tilbys til en lavere pris, en annen ting som kan spille inn på hvor mye lånet dit koster er om du må stille sikkerhet eller ikke, å stille sikkerhet er en betegnelse for at man dokumenterer sin inntekt og derfor bekrefter at man har inntekt, men det er altså gjort flere tiltak som gjør lån for ungdom muligt, så undersøk hvad som fungerer best for deg, og send inn en søknad på et lån idag.