Kreditt på dagen

Kreditt på dagen for deg som vil ha sikkerhet i hverdagen

Noen ganger trenger man rett og slett kreditt på dagen, enten det er for å kvitte seg med hastegjeld, betale regninger som allerede har forfalt, eller for å gjøre noe annet. Når man handler på kreditt bruker man ikke sine egne penger, og betaler istedenfor med pengene til en utlånaktør. Dette er dermed perfekt for alle som ønsker seg noe nytt og ikke helt har råd, eller rett og slett trenger penger med det samme. Pengene man betaler med får man som regel betalt tilbake over en lang periode, og denne kan være på alt mellom noen få måneder og mange år, avhengig av hvor mye penger det er snakk om.

Når man trenger kreditt på dagen har man i bunn og grunn to muligheter. Enten kan man skaffe seg et kredittkort med en kredittgrense. Denne lar deg ha kredittkortet liggende, også trenger man ikke å bruke det før man faktisk får bruk for det. Da trenger man ikke å betale renter eller noen verdens ting før man faktisk tar i bruk kortet, og når man først trenger det er det ikke verre enn å bruke det i butikken!

Et annet alternativ er å ta opp et kredittlån. Dette er en type forbrukslån som lar deg låne en viss sum penger til hva du måtte trenger, uansett hva det måtte være for noe. Lånet i seg selv fungerer som alle andre typer lån, og man får utbetalt hele summen med penger med det samme, så velger man selv når man vil bruke dem. Ulempen med dette i forhold til kredittkort er at man betaler renter allerede fra første dag, så det er ikke noe godt alternativ hvis man ikke trenger pengene med det samme.

Hvordan skaffe kreditt på dagen

Kreditt på dagenDen kjappeste, enkleste og billigste måten å skaffe kreditt på dagen på er ved å søke om det over internett. Dagens teknologi har gjort det både enkelt og trygt å søke om både lån og kredittkort over internett, og hele prosessen er overraskende enkel.

Alt man trenger å gjøre for å søke om kreditt over internett er å fylle ut et raskt låneskjema, eller kredittkortsøknad. Begge disse er relativt korte, og krever personalia og litt informasjon om økonomien din. Mot slutten av søknaden må man bruke BankID for å identifisere seg, og slipper på denne måten å printe og ut sende papirer i posten. BankID er det samme systemet man bruker for å sjekke nettbanken eller betale i nettbutikker, så det er noe de aller fleste allerede har tilgang til.

Etter at søknaden om kreditt er levert må man som regel vente en stund på svar, men noen aktører har automatisk gjennomgang av alle søknader, og kan dermed svare innen få sekunder. Dette er en stor fordel når man vil ha kreditt på dagen, og er derfor noe man bør se etter før man leverer inn søknaden.

Selv om man får innvilget kreditt på dagen, så er det ingen automatikk i at man får pengene eller kredittkortet samme dag. Faktisk er det ikke uvanlig at det tar mellom et par dager og en ukes tid å få alt i orden, for det tar selvfølgelig litt tid å overføre penger, eller sende et kredittkort i posten.