Hjelp til lån

Hjelp til lån

Det er lite vi kan gjøre direkte med hjelp til lån, men det vi kan gjøre er å gi deg våre beste tips som har hjulpet mange til å låne penger. Selv om forbrukslån er svært lett tilgjengelig for nordmenn i dag, så er det fortsatt en del krav som for mange vil oppleves for strenge. Enten det er inntektsgrense eller krav om norsk statsborgerskap, så må disse kravene være oppfylt for at du skal få låne. Les våre beste tips som kan være til hjelp til lån.

Slik får du hjelp til lån

Hjelp til lånVårt første tips vil være å undersøke om det er noen andre som kan bistå deg med hjelp til lån, i stedet for å ta opp et dyrt forbrukslån i banken. Er det noen i familien som kan låne deg penger slik at du ikke behøver å tenke på renter? I så fall vil du kunne spare mye penger på det. Hvis ikke, så gjelder det å gjøre en grundig sammenligning av bankene før du søker om lån. Det er nemlig svært forskjellige betingelser hos enhver bank, og renten kan variere med hele ti prosentpoeng. Det kan utgjøre mange, maange tusen kroner i løpet av ett år!

Videre gjelder det å sette seg et mål for nedbetalingen. Klarer du å betale den summen som kreves hver måned? Samtidig er det heller ikke sikkert at du får låne den summen du søker etter, for den beregnes etter inntekten din forrige år. Dersom dere er to sammen som skal låne, så vil det alltid lønne seg å sende en samlet søknad. På denne måten øker inntekten deres betraktelig, og banken vil vurdere dere som langt mer betalingskraftige. Det er også mulig å søke om hjelp til lån fra en venn, slik at han stiller sin inntekt disponibel for deg, selv om det er du som skal bruke hele lånesummen.

Videre er det viktig å tenke på om du må ha dette lånet. Forbrukslån kommer ofte med en høy rente, slik at du må ha hjelp til lånet for å betale ned det som kreves. Hvis pengene skal brukes på noe som kan vente, så vil det i de fleste tilfeller være en god idé. Dersom du først tar opp et lån, så er det viktig å tenke på at jo lenger tid du bruker på å betale ned lånet, jo større vil rentekostnadene bli totalt sett.

Vårt beste tips for hjelp til lån

Hvis du tror at du ikke vil få søknaden innvilget, eller allerede har fått avslag hos noen banker, så kan det lønne seg å bruke en låneformidler. Da vil ofte bankene ha slakkere krav for at du skal komme igjennom nåløyet, ettersom søknaden din sendes til opptil 4 banker samtidig. Alle ønsker at du skal velge dem, så dermed kan du få et ekstra godt tilbud, og kanskje til og med få hjelp til lån selv om du egentlig ikke oppfyller de kravene som banken har satt. Lykke til med søkingen!