Billig forbrukslån uten sikkerhet

Du kan ta et billig forbrukslån uten sikkerhet fra datamaskinen!

Med et billig forbrukslån uten sikkerhet kan man både raskt og enkelt skaffe seg et lån, og med et forbrukslån trenger man ikke engang å sette pengene opp mot et spesifikt prosjekt. Faktisk står man fritt til å selv velge hvordan pengene skal brukes, enten det er på regninger, reise eller oppussing. Når man søker om lånet vil ikke engang låneselskapet spørre om hva pengene skal brukes på, så dette er et genialt lån for alle som trenger litt ekstra penger til diverse prosjekter.

Billig forbrukslån uten sikkerhetNår man tar et billig forbrukslån uten sikkerhet trenger man heller ikke å sette noen eiendeler i salgspant hos låneaktøren. Dette betyr at låneren ikke risikerer å miste noen av eiendelene sine dersom de ikke skulle klare å betjene lånet, og låneaktøren må istedenfor kreve inn pegene de skylder via purringer eller inkasso. Dette er selvfølgelig en enorm risiko for låneaktøren, for det er langt ifra billig å kreve inn penger via inkasso, og dette har ført til at forbrukslån er litt dyrere enn lån med sikkerhet, som boliglån eller billån.

Et billig forbrukslån uten sikkerhet er veldig enkelt sammenlignet med andre lån, og å søke om et forbrukslån over internett tar bare noen få minutter, så får man fort svar på om man får lånet eller ikke. Etter at lånet er innvilget får man en månedlig faktura med en viss sum, og denne må selvfølgelig betales til en avtalt tid.

Mange velger å ha forbrukslånene i flere år, men det er ingenting i veien for å ta et raskt forbrukslån som skal betales tilbake etter bare noen få måneder. Den nøyaktige tilbakebetalingstiden velger man faktisk selv når man søker om lånet, så det er bare å velge en tid man er komfortabel med. Trikset for et vellykket lån er å ha en nedbetalingstid som er lang nok til at man faktisk klarer å betale det man skylder hver eneste måned, uten at summen man betaler er altfor lav. Det er klart at det totalt sett koster mer å ha lånet i mange år, men for mange er dette likevel den beste løsningen.

Hvem kan ta et billig forbrukslån uten sikkerhet?

Den eneste loven for å begrense hvem som kan ta billig forbrukslån uten sikkerhet her i Norge er at man må være myndig, men faktisk er låneaktørene mye strengere enn som så. Det er langt ifra alle som får innvilget lånesøknadene sine, og i utgangspunktet er låneaktørene ute etter kunder med en stabil inntekt som faktisk kan klare å betale tilbake til avtalt tid.

Når man skal søke om et forbrukslån ser man fort at de fleste aktørene har minstekrav til søkere. Dette er for å luke vekk personer som ikke er egnet til å få lån, og derfor sier de at alle som skal søke om oppfylle alle disse kravene.

Vanligvis er disse minstekravene omtrent noe som dette:

  • Ha bodd i Norge i minst 3-5 år sammenhengende.
  • Ha en årlig inntekt på minst 100 – 150 tusen kroner før skatt.
  • Ikke ha noen betalingsanmerkninger.
  • Være minst 20 – 25 år gammel.

 

Det er ingen garanti for å få lån om man oppfyller minstekravene, for som navnet tilsier er dette absolutte minstekrav, og i mange tilfeller krever de enda mer for å faktisk låne ut penger.