Beste bensinkort

Beste bensinkort

 Bensin er en av de store utgiftene de fleste familier har i løpet av en måned. Om man har en eller to biler så vil det uansett utgjøre et ganske stort beløp når man tenker på at bensinprisen ligger og vaker rundt 15 kroner i dagens Norge.

Veldig mange fyller uten å tenke over prisen, og uten å tenke over at man faktisk kan spare en del penger ved å benytte seg av et kredittkort til nettopp dette. Det høres kanskje rart ut å spare penger med et kredittkort, men på grunn av den enorme konkurransen om kundene som er nå om dagen er dette faktisk mulig.

Grunnen til dette er at mange kredittkort idag har en eller flere rabattordninger som gjør at man enten sparer penger ved bruk, eller får igjen penger med en såkalt cashback. Det finnes mange varianter av dette, nesten like mange som det finnes kredittkort, og det er nesten umulig å ramse opp alle.

Beste bensinkortDet som er sikkert er at man ved å finne det rette kredittkortet, og bruke det til den rette tingen på rett plass kan gjøre at du sparer tusenlapper i løpet av året. Alt dette avhenger selvsagt også av at du som bruker betaler restbeløpet som kommer hver eneste måned. Renten på et kredittkort er generelt sett veldig høy, og hvis den begynner å løpe så forsvinner det du sparer ganske fort.

Det beste bensinkort du kan få tak i avhenger også veldig av deg som bruker av kortet. Planlegger du å bruke det utelukkende til å fylle drivstoff, så trenger du bare bry deg om hvot mye du får igjen per liter fylt med drivstoff. Planlegger du å bruke kortet til det, samt andre ting så kan det hende du må finne et annet kredittkort.

Beste bensinkort avhenger også av hvor du fyller bensin. Veldig mange av kredittkortene som finnes har en eller annen type rabatt på drivstoff. Det kan være en flat prosent av det du fyller, eller det kan være et fast antall øre per liter. Det kan også være at noen av kortene har en ekstra bonus eller rabatt hos visse bensinstasjoner, for eksempel Esso eller Shell. Vet du at du utelukkende fyller på Shell, så er det ikke et poeng å finne et kort som gir ekstra rabatt på Esso.

Mange beste bensinkort

Et av de kredittkortene som gir den beste rabatten på drivstoff er 365Privat Mastercard. Her får du cashback på 3,65 % på bensinstasjoner i hele verden. Det vil si at du uansett hvor du måtte fylle får denne rabatten, som tilsvarer 51 øre per liter med en literpris på 14 kroner.

Hvis du i tillegg fyller på en Esso-stasjon får du ytterligere 30 øre rabatt per liter. Dermed får du en total rabatt på hele 81 øre per liter fylte drivstoff om du fyller med dette kortet på en Esso-stasjon. Det kan utgjøre ganske mye penger i løpet av et år.

 365Privat Mastercard er det beste bensinkort om du fyller på Esso, og også et veldig bra et fordi den generelle rabatten på drivstoff på andre stasjoner også er høy.